Најавете се преку Facebook/ Google
Немате корисничка сметка? Регистрирајте се сега!
card

Како работи?

Ве молиме следете ги овие три едноставни чекори за да добиете поврат на готовина на вашата Diners Club картичка:
Чекор 1
Регистрирајте се, креирајте лична сметка и следете го вашиот поврат на готовина.
Чекор 2
Резервирајте или купувајте преку посветените линкови на партенерките веб страни поставени на dinerscashback.mk.
Чекор 3
Вашиот поврат на готовина ќе биде исплатен на вашата картичка во временска рамка утврдена од страна на Давателот на услуги (партнер на dinerscashback.mk). Откако ќе се исплати вашиот поврат на готовина, ќе ви испратиме е-пошта за потврда.