Hyni nëpërmjet Facebook/ Google
Nuk keni një llogari? Regjistrohu tani!
card

Si puno?

Ju lutemi ndiqni këto tre hapa të thjeshtë për të rimbursuar paratë tuaja
në kartën tuaj Diners Club:
Hapi 1
Aplikoni për Programin. Krijoni llogarinë tuaj personale dhe ndiqni historinë dhe përparimin e rimbursimit të parave tuaja.
Hapi 2
Bëni rezervimet dhe blerjet tuaja përmes linqeve të dedikuara në faqet e internetit të filialeve të listuara në dinerscashback.mk.
Hapi 3
Rimbursimit i parave tuaja do ti paguhet kartës suaj brenda një afati kohor të caktuar të përcaktuar në Termat dhe Kushtet e Ofruesit të Shërbimeve. Pasi të jetë paguar rimbursimi i parave, ne do tju dërgojmë një email konfirmimi